Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2015, 04:41   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Erkeklerin Ne Düşündüğü Nasıl Anlaşılır?

Erkeklerin Ne Düşündüğü Nasıl Anlaşılır?


Erkekler garip, merak uyandıran varlıklardır ve onların nasıl düşündüğünü anlamak aranızda oluşan yanlış anlamaları kapatacaktır. Eğer yapabilseydik uzaylılar gibi beyin okumayı çok isterdik, ama bunu yapabileceğimiz güne kadar, telepati olmaksızın bir erkeğin nasıl düşündüğünü anlamanın bir çok yolu var.

Bir günlüğüne kendinizi onun yerine koyun. Her ne kadar siz karşı cinsten olsanız da, bu erkeklerin öncelikle insan olmadığı anlamına gelmiyor. Duygusal olarak yer değiştirmek; size hem onların duygularını yaşama hem de nasıl düşündüklerini anlama fırsatı verecektir.

Onlarla düz bir mantıkta, direkt olarak konuşun. Araştırmalar; erkeklerin çoğunlukla beyinlerinin analitik olan sol tarafını kullandıklarını gösteriyor. Beyinlerinin çalışma biçimlerinden dolayı, erkekler çoğu zaman problemleri basit yoldan çözmeyi yeğliyorlar.

İletişimin onlar için, önemli bir ilgi alanı olmadığını anlamaya çalışın. Erkekler hislerini söylemekte zorluk çekerler; çünkü, çok büyük oranda beyinlerinin sol taraflarını çalıştırırlar.

Bağlılık üzerine onu zorlamaktan vazgeçin. İnsanların çok büyük bir kısmı bir şeyi yapmak adına başkaları tarafından kendilerine uygulanan baskıdan hoşlanmazlar. Erkekler içinse, bağlılık doğaları gereği kendi üreme hislerine karşı çıkmak olarak algılanabilir.

Bir erkeğin sizi aldatmasını engellemek için onu övün. Erkekler duygusal olarak ihtiyaçlarını dile getiremediklerinden, ilişkide boşluklar oluşabilir ve bu durum beraberinde aldatmayı getirebilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla