Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2014, 00:20   #19437 (permalink)
Renksiz
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İçinden Geçeni Söyle

Çavuş: Bütün yükü o çekiyor. Evdeki 6 köpeğin lideri. Semtin her tarafında kokusu bulunur. Haritası geniştir. Civardaki tüm konakların köpekleri tarafından saygıyla karşılanır. Bu saygıyı oluşturmak için çok savaştı. Aldığı ağır yaralara rağmen hayatta kalabilmeyi başardı. Hiç yenilmedi. Görevini başarıyla devam ettiriyor. Koruduğu alana keneden başka canlı girememesinin ilk sebebi o. Müthiş bir kangal.

Kimo: Kapı çaldığında "Kim o?" sorulunca gardını alan ilk köpektir. O bir kangal-malak melezi. Maske güzelliği ve cüssesi onu şirin gösteriyor. Görevi civardaki yaban hayvanlarını tespit ve imha etmek. En sevdiği yemekler genellikle deniz ürünleri. Zeytin onun için bir çerez gibi. Merhaba Kimo.

Kara: O meşhur gök gürültüsünü andıran sesi ve simsiyah görüntüsü, korunan mıntıkaya kimsenin yaklaşamamasının sebebi demek. Bir dönem fazla kilolarından şikayetçiydi ama eski formuna kavuşması zor olmadı. Araçla seyahati çok seviyor. Sıcaktan hoşlanmaz ve çoğunlukla tembellik yapar. Taa ki Cino'dan sinyal gelene kadar.

Cino: İnsanlarla içli dışlı olmayı sevmeyen, yalakalık yapmayan, sevgi beklemeyen, yükseklerden inmeyen bir tür aksilik. Görevi gözcülük yapmak, yaklaşan tehlikeleri sezip alarm vermek. Onun yuvası mıntıkanın en yüksek noktasında. Yüzmeyi çok seviyor. Pek sık uluyor.

Ayarsız: Çavuş'un oğlu. Çok sinirli ve hareketli. Beni çok yoruyor ama gelecekte çok başarılı olacak. Ağlama lütfen.

Gold: O bir golden. Görevi sınırlar içerisinde yaşayan insanlara yardımcı olmak. İşini yarım bırakmayan bir işkolik. İçeride sessiz, dışarıda bilinenin aksine ezberleri bozan bir canavar. Biraz sosyetedir, sadece özel mama yer. Sütlü Kahve ile Kahraman'ın en iyi dostu.

Sütlü Kahve: Adını kahverengi-beyaz renklerinden alan bu güzel inek, doğal yaşamımızı destekleyen pek tatlı fabrikamız. Nasılsın?

Kahraman: Bir ayının bile kafa tutamadığı boğa. Sırt yüksekliği 2 metreyi aşmış olmalı. Yabancılardan hoşlanmıyor. İstanbul'da ondan bir tane daha yok. Fazlaca güzel ve vahşi. Sakin ol lütfen.

__________________
  • *Renk alma, renk verme.
Renksiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır